Wilt u ons steunen – sponsorkliks

Wilt u ons steunenWord vriend of donateur Steun ons via de klantenkaart van de Vomar

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het Hasbo, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com [2], Coolblue en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het Hasbo. Ook aankopen bij de Hema leveren een bijdrage aan ons orkest!
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van het Hasbo. Voor jou een kleine moeite, voor ons orkest zijn het directe inkomsten .

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com [4] gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van het Hasbo. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com [2] gaat of je gaat via SponsorKliks.com [4] naar de site van Bol.com [2], je betaalt hetzelfde. Alleen in via SponsorKlikspagina van het Hasbo keert Bol.com [2] ons een commissie uit en profiteert hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com [2] een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com [2] doet, levert dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van het Hasbo op.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12011 [1]

Links:

[1] https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12011

[2] http://Bol.com

[4] http://SponsorKliks.com