Steun ons via de klantenkaart van de Vomar

Wilt u ons steunenWord vriend of donateurWilt u ons steunen-Sponsorkliks

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

Spaar nu mee voor jouw club!

 • Spaar je al met een geregistreerde Klant-is-Koning kaart voor jezelf en wil je meesparen voor je club?

  Log dan in je online Klant-is-Koning kaart omgeving in en koppel je kaart aan jouw vereniging met de unieke Clubcode van het Hasbo: HAHA2021

 • Heb je nog geen geregistreerde Klant-is-Koning kaart?

  Haal dan snel een kaart in onze winkels of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan je club met de unieke Clubcode. Meer informatie over de Klant-is-Koning kaart vind je hier

 • Is je Klant-is-Koning kaart aan jouw club gekoppeld?

  Mooi! Je kunt gelijk starten met spekken van de clubkas simpelweg door boodschappen te doen bij Vomar en altijd je Klant-is-Koning kaart te scannen bij de kassa. Jij betaalt er niets voor, Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan de club.

  Heb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.