Bestuur

Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest heeft een Algemeen Bestuur, bestaande uit vijf orkestleden en een externe penningmeester en voorzitter. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit:

Piet Hoogland, voorzitter,

Fulbert Nijpels, concertmanager/vicevoorzitter

Egine Nijpels, secretaris

Gerth Schönhage, penningmeester

Omdat de penningmeester binnenkort aftreedt zijn wij opzoek naar een nieuwe penningmeester. Wij verzoeken geïnteresseerden voor deze leuke en interessante tijdbesteding contact op te nemen via onderstaand mail adres.

Contact via secretariaat@hasbo.nl

Voorzitter

Piet Hoogland is de nieuwe voorzitter van Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest. Geboren in 1946 in Grootebroek. Hij vertelt: “Ik heb na mijn geneeskundestudie in Nijmegen kort als huisarts gewerkt. Daarna een lange tijd als anatoom aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik heb me langdurig en diepgaand beziggehouden met hersenonderzoek, onder andere naar de oorzaken van de ziekte van Parkinson. Ook gaf ik er onderwijs.”

“Ik ben geen musicus, maar meer een muziekconsument. Van klassiek, maar vooral ook van jazz en blues. Ik ben vele jaren bestuurslid geweest. Van een schoolbestuur, een schaatsclub, een anatomenvereniging, en nog wat andere clubs. Ik zet me nu graag in voor het Haarlems Symfonisch Blaasorkest.”